Avís Legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:
• Nom empresa
• Raó social: APARCAMENT VAPOR VENTALLO SL
• NIF: B62409149
• Adreça: PASSEIG COMPTE D'EGARA 22 2º3ª 08221 TERRASSA - BARCELONA
• Telèfon: 937899146
• Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
• Registre Mercantil de Barcelona Foli 1 , Secció 33170, Fulla B224841, Inscripció 1ª.
Finalitat de la pàgina web
La finalitat d’aquesta web es atendre les seves consultes i peticions.
El present avís legal (d'ara endavant, "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.aparcamentvaporventallo.es
Legislació
Amb caràcter general les relacions entre APARCAMENT VAPOR VENTALLO SL, d’ara endavant el RESPONSABLE, amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.
Ús i accés d'usuaris
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb el RESPONSABLE o qualsevol de les seves delegacions.
Propietat intel·lectual i industrial
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat del RESPONSABLE i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit del RESPONSABLE.
Contingut de la web i enllaços (links)
El RESPONSABLE es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.
El RESPONSABLE no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat del RESPONSABLE. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web del RESPONSABLE té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

TELÈFON DE CONTACTE

COM ARRIBAR-HI

L'aparcament disposa de dues entrades, una al Carrer de Sant Llorenç l'altre al Carrer Pantà.

Sortida 21 Autopista del Vallès

Al centre de Terrassa

El nostre codi de localització GPS es:

Latitud: 41.565486 (41° 33' 55.75'' N)
Longitud: 2.010646 (2° 0' 38.33'' E)